Το Νέο Δ.Σ. (εκλογές 26.6.16):

Πρόεδρος: Τσαντήλα Γεωργία, 6988-920.420

Αντιπρόεδρος: Κεφάλα Παναγιώτα, 6993-948.569

Γεν. Γραμματέας: Παναγόπουλος Παναγιώτης, 6945-377.915

Ταμίας: Θεοδοσιάδου Γλυκερία, 6944-534.969

Αναπλ.Γραμματέας: Κοντοχριστόπουλος Τάσος, 6936-957.930

Μέλος: Μάρκου Γεώργιος, 6937-040.351

Μέλος: Νικολακόπουλος Ιωάννης, 6947-931.821

e-mail: triteknoi-korinthias@hotmail.gr

Επίσης αν έχουν αλλάξει κάποια απ’ τα στοιχεία σας και κυρίως αν έχετε αλλάξει τον αριθμό του κινητού σας, ενημερώστε μας, για να λαμβάνετε ενημερωτικά SMS

Κάρτα μέλους και Βεβαίωση εγγραφής στο Σύλλογο μπορούν να προμηθευτούν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη

Ο Σύλλογος διατηρεί λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς:

6140-010054-051 γράφετε πάντα ονοματεπώνυμο καταθέτη

Θα μας βρείτε και στο facebook:

Κυρίως στην ομάδα «ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»

https://www.facebook.com/groups/152013851609008/

στην σελίδα "Σύλλογος Τριτέκνων Κορινθίας"

https://www.facebook.com/triteknoi.korinthias?ref=ts&fref=ts

και στην σελίδα μας «Γονείς Με Τρία Παιδιά Ν. Κορινθίας»

https://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%93%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CE%9C%CE%B5-%CE%A4%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-N-%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%AF%CE%B1%CF%82/148139318634604?ref=hl

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου της 20/9/2012


Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το περιφερειακό συμβούλιο των συλλόγων τριτέκνων της Πελλοπονήσου με εκπροσπώπους τους προέδρους των συλλόγων μας την Πέμπτη 20/9/2012 είχε την τιμή να συναντήσει τον περιφερειάρχη μας κ. Πέτρο Τατούλη. «Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την κρίση με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες είναι η μία κοινωνική ομάδα να σταθεί δίπλα στην άλλη, ούτως ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή αλληλοκάλυψη των ελλειμματικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κοινωνικές ομάδες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. «Οι κοινωνικές ομάδες αυτές είναι θεμελιώδους σημασίας προκειμένου να διατηρηθεί ο ιστός που τις συνέχει αφού εκφράζουν την ελπίδα και δίνουν αισιοδοξία για το αύριο αυτού του τόπου».
Οι πρόεδροι των ενώσεων εκ μέρους της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων Πελοποννήσου (ΠΕΤΠ): κ. κ. Κορομηλάς Χρήστος πρόεδρος της ΠΕΤΠ  και του συλλόγου Μεσσηνίας, Κατερίνα Μερκούρη πρόεδρος του συλλόγου Κορινθίας, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος πρόεδρος του συλλόγου Τρίπολης, Γιάννης Σοροβίγκας πρόεδρος του συλλόγου Αργολίδας, Νίκος Αποστολόπουλος πρόεδρος του συλλόγου Μεγαλόπολης και οι κ.κ. Μιχάλης Καρούνης Αντιπροεδρος και Νικήτας Τσάχαλης ταμίας του συλλόγου Λακωνίας, συζητήσαμε με τον κ. περιφερειάρχη τα ζητήματα που απασχολούν έντονα την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο ίδιος μπορεί και θέλει να είναι υποστηρικτής αλλά και συνδετικός κρίκος στις προσπάθειές μας. Γνωρίζει απόλυτα καλά τη σκληρότητα που αντιμετωπίζει καθημερινά η ελληνική κοινωνία απο όποια ομάδα και αν προέρχεται αυτή. Εδωσε την απαραίτητη έμφαση στα ζητήματα της ανεργίας, της υλοποίησης στόχων και σκοπών που μελετώνται από την περιφέρεια, την στήριξη των οικογενειών με σκοπό την πρόληψη της υγείας των παιδιών απο την σχολική ηλικία, εκδήλωσε την πρόθεσή του να παρέμβει προκειμένου να εξασφαλιστεί έκπτωση στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ της περιφέρειας Πελοποννήσου όπως επίσης υποστήριξε τις δυνατότητες της ανάπτυξης που μπορεί να έχει η χώρα απο τους τομείς πρωτογενούς παραγωγής.
 Απο τους προέδρους των συλλόγων τέθηκαν προτεραιότητες για την εφαρμογή πολιτικών για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και τη σχέση του με τη στήριξη των τριτέκνων. Η κάθε μορφή παροχής βοήθειας που μπορεί να γίνει με κριτήρια τις ασθενέστερες και μετά τις δυνατότερες στο να ανταποκριθούν πολυμελείς οικογένειες, είναι απολύτως αναγκαία και απαραίτητη και μπορεί να προέρχεται απο οποιαδήποτε πηγή και αυτό ζητάμε να γίνει κατανοητό.
Ζητήθηκε από τον κ. Περιφερειάρχη κάθε δυνατή παρέμβασή του προκειμένου να προωθηθούν παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση πρόσβασης των τριτέκνων σε οποιασδήποτε μορφής απασχόλση που μπορεί να υλοποιηθεί απο την περιφέρεια και που άπτεται των δικών του δυνατοτήτων. Ο κ. Περιφερειάρχης, μας ενημέρωσε για μια σειρά πρωτοβουλιών σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο για την εφαρμογή κοινωνικών δράσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.Τόνισε ότι ήδη έχουν εξεταστεί οι δυνατότητες παρέμβασης της Περιφέρειας για ουσιαστική στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών και ότι ο ίδιος έχει κάθε πρόθεση να φανεί αρωγός ακόμα και σε τομείς όπου δεν έχει αρμοδιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου