Το Νέο Δ.Σ. (εκλογές 26.6.16):

Πρόεδρος: Τσαντήλα Γεωργία, 6988-920.420

Αντιπρόεδρος: Κεφάλα Παναγιώτα, 6993-948.569

Γεν. Γραμματέας: Παναγόπουλος Παναγιώτης, 6945-377.915

Ταμίας: Θεοδοσιάδου Γλυκερία, 6944-534.969

Αναπλ.Γραμματέας: Κοντοχριστόπουλος Τάσος, 6936-957.930

Μέλος: Μάρκου Γεώργιος, 6937-040.351

Μέλος: Νικολακόπουλος Ιωάννης, 6947-931.821

e-mail: triteknoi-korinthias@hotmail.gr

Επίσης αν έχουν αλλάξει κάποια απ’ τα στοιχεία σας και κυρίως αν έχετε αλλάξει τον αριθμό του κινητού σας, ενημερώστε μας, για να λαμβάνετε ενημερωτικά SMS

Κάρτα μέλους και Βεβαίωση εγγραφής στο Σύλλογο μπορούν να προμηθευτούν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη

Ο Σύλλογος διατηρεί λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς:

6140-010054-051 γράφετε πάντα ονοματεπώνυμο καταθέτη

Θα μας βρείτε και στο facebook:

Κυρίως στην ομάδα «ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»

https://www.facebook.com/groups/152013851609008/

στην σελίδα "Σύλλογος Τριτέκνων Κορινθίας"

https://www.facebook.com/triteknoi.korinthias?ref=ts&fref=ts

και στην σελίδα μας «Γονείς Με Τρία Παιδιά Ν. Κορινθίας»

https://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%93%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CE%9C%CE%B5-%CE%A4%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-N-%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%AF%CE%B1%CF%82/148139318634604?ref=hl

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου 26/01/2013 http://www.kalimera-arkadia.gr/arkadia/25654-stin-tripoli-ekopsan-tin-pita-tous-oi-triteknoi-tis-peloponnisou-vd


 

Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Το περιφερειακό συμβούλιο των συλλόγων τριτέκνων της Πελοποννήσου με εκπροσώπους τους προέδρους των συλλόγων μας το Σάββατο 26/01/2013 είχε την ευκαιρία να τιμήσει την έναρξη του νέου έτους με την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην καφετέρια
Times στην πλατεία του Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη και να συζητήσει από κοινού τα ζητήματα που απασχολούν την περιφέρεια άλλα και τους κατά τόπους συλλόγους.
        Επίσης με λύπη πρωτίστως ακούστηκε η ανακοίνωση του προέδρου του συλλόγου τριτέκνων Τρίπολης ο οποίος δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του συλλόγου του.
        Ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Καλαμάτας και πρόεδρος μας στο περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου κ. Κορομηλάς Χρήστος (ΠΕΤΠ) απένειμε τιμητική πλακέτα ως αποχαιρετιστήριο και συγχαρητήριο δώρο στον απερχόμενο πρόεδρο του συλλόγου Tρίπολης τον κ. Τρ. Σωτηρόπουλο. Η απουσία του κ. Σωτηρόπουλου χαρακτηρίζεται ως  «απώλεια» για τους τρίτεκνους της Τρίπολης αλλά και το περιφερειακό συμβούλιο γενικότερα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δραστήριο πρόεδρο του συλλόγου του και γραμματέα τύπου της ΠΕΤΠ και της ΠΕΣΠΟ 3Τ επίσης (πανελλήνιας ομοσπονδίας τριτέκνων). Η δράση του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο σύλλογό του αλλά και στην περιφέρεια γενικότερα ήταν σημαντική και ολοκληρωμένη καθώς τελευταία 2 χρόνια από αυτά επικεντρώθηκε στις πραγματικές ανάγκες και την διευρυμένη κοινωνική δράση.
Η στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών και των μελών τους είναι εξαιρετικής
σημασίας στους αβέβαιους καιρούς που ζούμε και καθένας από εμάς φαίνεται να το αντιλαμβάνεται και να το ζει με το δικό του τρόπο.
 « Αυτός είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την κρίση με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες, αφού η μία κοινωνική ομάδα δύναται να σταθεί δίπλα στην άλλη, για να διευρύνει τον κύκλο της αλληλοβοήθειας.» δήλωσε ο κ. Κορομηλάς Χρήστος πρόεδρος της ΠΕΤΠ αποδίδοντας τα εύσημα στον κ. Σωτηρόπουλο, ευχόμενος να κάνει μια άλλη νέα λαμπρή αρχή από άλλο μετερίζι, βοηθώντας τον τόπο του αλλά και την περιφέρεια.  «Η συνοχή και η συνέχεια στη στήριξη των συλλόγων μπορεί να δοθεί με βοήθεια του περιφερειακού συμβουλίου αλλά και με τη συμβολή του φίλου και συναδέλφου κ. Σωτηρόπουλου σε άλλη θέση και με άλλα όπλα. Στην Πελοπόννησο ζουν 3.000 τρίτεκνες οικογένειες δηλαδή 30.000 άνθρωποι που βάλλονται από τις πολιτικές που εφαρμόζονται εις βάρος τους και μας έχουν φέρει ως εδώ.»   
Οι πρόεδροι των ενώσεων εκ μέρους της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων Πελοποννήσου (ΠΕΤΠ): κ. κ. Κορομηλάς Χρήστος πρόεδρος της ΠΕΤΠ  και του συλλόγου Μεσσηνίας, Κατερίνα Μερκούρη πρόεδρος του συλλόγου Κορινθίας, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Τρίπολης, Γιάννης Σοροβίγκας πρόεδρος του συλλόγου Αργολίδας, Νίκος Αποστολόπουλος πρόεδρος του συλλόγου Μεγαλόπολης συζητήσαμε τα ζητήματα που απασχολούν έντονα την περιφέρεια Πελοποννήσου. Συζητήθηκε επίσης η δέσμευση του κ. Τατούλη του περιφερειάρχη μας  να οριστικοποιήσει το αίτημά μας προκειμένου να εξασφαλιστεί έκπτωση στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ της περιφέρειας μέσα στο μήνα Φεβρουάριο.
 Από τους προέδρους των συλλόγων σημειώθηκαν η εξαιρετικά μεγάλη και άδικη φορολογική επιβάρυνση των οικογενειών και η σε καθημερινή βάση, προσπάθεια για την ανεύρεση λύσεων.
Η κάθε μορφή παροχής βοήθειας που μπορεί να γίνει με κριτήρια τις ασθενέστερες και μετά τις δυνατότερες στο να ανταποκριθούν πολυμελείς οικογένειες, είναι απολύτως αναγκαία και απαραίτητη και μπορεί να προέρχεται από οποιαδήποτε πηγή.
                                                           Η πρόεδρος του Συλλόγου Ν. Κορινθίας

                                                                         Μερκούρη Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου